Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Gegevens


Lisa: de Italiaanse schoonheidspecialiste

"Welkom bij Beauty voor haar voor hem.


Ik ben Lisa, geboren en getogen in Venetië (Italië). In Venetië heb ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd, een beroep wat ik elke dag met veel plezier uitoefen.

Ik woon sinds 2015 in Nederland, waar ik mijn eigen schoonheidssalon ben begonnen. Mijn specialiteit zijn de gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Ik vind het erg belangrijk dat iemand met een fijn gevoel naar buiten gaat. Je uiterlijk is immers je visitekaartje en met een fijn gevoel straal je van binnenuit.

Ik hoop je snel te zien in mijn salon. Voor meer informatie of het maken van een afspraak mag je altijd contact met me opnemen."

Lisa

LB cosmetic products

 

LB cosmetic products gebruiken voornamelijk geneeskrachtige planten die in het gebied rond de Etna (Sicilië) zijn gegroeid. Het cosmetisch laboratorium Etna Cosmesi bevindt zich ook in hetzelfde gebied.

De officinale planten die we hebben gebruikt zijn van lokale oorsprong en gemaakt met biologische landbouw, dus het kan praktisch worden gezegd dat LB cosmetic products "0 km" zijn.

Het Middellandse Zeegebied heeft een gunstig klimaat en land voor de groei van planten en hun actieve ingrediënten. In de tijd van de Romeinen waren de zee en het land dat het Middellandse Zeegebied omvat, vanwege dit goede klimaat kansen voor handel en uitwisseling van culturen.

LB cosmetic products zijn samengesteld uit natuurlijke fytocosmetische producten. Daarom zijn parabenen niet opgenomen als conserveermiddelen, SLS, synthetische kleurstoffen en PEG's. De oppervlakteactieve stoffen die in onze reinigingsproducten worden gebruikt, hebben een lage index van huidirritatie die is afgeleid van glucose en kokosnoot. Deze producten bevatten geen Achyl Sulfaten. Wij testen ook niet op dieren. De meeste LB cosmetic products hebben de "Biocosmesi"-certificering gekregen van de Italiaanse controle- en certificeringsinstantie Suolo e Salute.

Je kunt de producten in de salon of op de webshop kopen: http://lisaballarin.nl/

 


Home