Beauty voor haar voor hem

natural beauty

De producten


In de salon wordt zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke producten. Daarom heb ik gekozen voor de producten van LakShmi. LakShmi is een Italiaans merk gepasseerd op de Ayurveda - lokwel de levenskunst. Deze Oosterse denkwijze is samengesmolten met moderne technologie om zo te zorgen voor een product dat het innerlijke en uiterlijke laat versmelten tot een magisch product. Hierdoor wordt de huid niet alleen beter van de ‘buitenkant’ maar bij regelmatig gebruik ook van ‘binnen’.

 

In de producten van LakShmi zijn essentiële oliën en edelsteenbestanddelen verwerkt. Daarnaast wordt er alleen met natuurlijke bestanddelen gewerkt. Alle producten zijn biologisch wat gekenmerkt wordt door het Bio-Eco Certificaat dat is toegekend aan het merk. De producten bevatten onder andere geen tensiden, siliconen, acrylaten, parabenen. Voor de volledige lijst van bestanddelen die (in tegenstelling tot de meeste andere beauty producten) niet worden gebruikt in de producten, kunt u de site van LakShmi raadplegen. LakShmi producten zijn toegankelijk en gebruiksvriendelijk - je kunt in je eigen badkamer het ‘spa-effect’ bereiken.


Naast Lakshmi maken we gebruik van de nagelproducten van Gelish en IBX (helaas zitten hier wel chemische producten bij).


Gelish is een afneembaar nagelsysteem met een goede houdbaarheid op de (natuurlijke) nagels. We gebruiken zowel gellak als nagellak van dit merk. We gebruiken dit merk vanwege de lange houdbaarheid op de nagels en goede kwaliteit van de producten. Daarnaast zijn er ook fijne, kleine nagellak potjes verkrijgbaar die klanten kunnen gebruiken om de nagels bij te werken.


IBX is een revolutionair nagelproduct. IBX dringt door tot in de nagel. Het product kan beschadigingen in de nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen.


Tot slot gebruiken we nog Dadi’ Oil.  Dadi’ Oil is een gecertificeerd, organisch product. De verzorgende olie is speciaal voor de nagel en huid gemaakt om te voeden en verzorgen. De olie is niet vet en wordt snel opgenomen. Naast Avocado, Olijf en Jojoba olie bevat het ook natuurlijke Vitamine E en een aromatisch mengsel van 21 essentiële oliën voor een aangename geur.Terug Home