Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Lisa: de Italiaanse schoonheidsspecialist


Welkom bij Beauty voor haar voor hem.


Ik ben Lisa, geboren en getogen in Venetië (Italië). In Venetië heb ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd, een beroep wat ik elke dag met veel plezier uitoefen. Ik heb veel ervaring binnen deze branche in diverse landen.


Ik woon sinds 2015 in Nederland, waar ik mijn eigen schoonheidssalon ben begonnen. Mijn specialiteit zijn massages. Ik vind het erg speciaal als ik een massage en de daarbij behorende producten kan afstemmen op de wensen van mijn klant. Manicure- en pedicure behandelingen gaan bij mij dan ook altijd samen met een (korte) massage van de handen en/of voeten. Naast deze behandelingen kun je ook voor een wasbehandeling bij mij terecht.


In de uren dat ik niet in de salon ben, volg ik lessen in de Nederlandse taal. Ik hoop dat ik hierdoor de Nederlandse taal beter onder de knie krijg. Naast Nederlands spreek ik vloeiend Engels en Italiaans.


Ik vind het erg belangrijk dat iemand met een fijn gevoel naar buiten gaat. Je uiterlijk is immers je visitekaartje en met een fijn gevoel straal je van binnenuit.


Ik hoop je snel te zien in mijn salon. Voor meer informatie of het maken van een afspraak mag je altijd contact met me opnemen.


Lisa


Terug Home