Beauty voor haar voor hem
natural beauty

Gezichtsbehandelingen

 

Droge, gevoelige, vette en gecombineerde huid zijn de huidtypen in het gezicht. Verschillende factoren hebben effect op de huid.

Beauty voor haar voor hem analyseert het type huid en past daarop haar producten aan.

 

Reinigingsmelk, tonic, scrub, serum, masker en crème, met dit simpel ritueel vindt de cliënt de frisheid van de huid weer terug met een duurzaam resultaat.

 

 


Reinigende Gezichtsbehandeling

Bij deze behandeling wordt de huid grondig gereinigd. Door het gebruik van juiste producten en de stoomapparaat wordt de huid goed gevoed en verzorgd. Als je deze behandeling regelmatig boekt, blijft je huid verzorgt.

60 min € 56,-


Gezichtsbehandeling voor droge, vette of gevoelige huid

Het doel van deze behandelingen is de huid verbeter. De plantaardige werkstoffen in de cremes verzorgen de huid, kalmeren de doorbloeding (bij de gevoelige huid) of herstellen de vochtbalans (bij de droge huid) of reguleren de huidstofwisseling en talgproductie (bij de vette huid).

60 min € 56,-


Iris behandeling voor de gevoelige huid

Het doel van deze behandeling is de huid hydrateren. Er is extra aandacht voor de gevoelige huid met meer hydratatie en een extra bescherming voor invloeden van buitenaf zoals temperatuur- of weerwisselingen. Het doel van deze behandeling is dat de huid minder gaat reageren op deze prikkels.

50 min € 46,-


Divine anti-age behandeling

Deze behandeling is ter preventie van rimpels. Bij deze behandeling wordt voornamelijk gehydrateerd. Er wordt gebruik gemaakt van pure, geconcentreerde producten uit planten. Deze producten stimuleren de huidvernieuwing en zorgen voor een stralende huid van binnenuit. De massage wordt aangevuld met een geconcentreerde créme of een ampul en een diepe massage.

70 min € 66,-


Firming Kumari behandeling

Deze behandeling is speciaal voor de oudere, rijpere huid. De huid wordt goed gevoed en ziet er daardoor meer roze van kleur uit. Daarnaast gaat de huid meer glanzen/stralen.

Gezicht + nek 55 min € 56,-

Gezicht + nek + decolleté 70 min € 71,-


Verlichtende behandeling

Deze behandeling is speciaal voor de huid met donkere vlekken (bijv. pigmentvlekken of plekken na acné). Het doel van deze behandeling is het verlichten van de huid en het natuurlijk herstel stimuleren.

per zone 30 min € 31,-

voor het hele gelaat 60 min € 56,-


Oogbehandeling Netra

Deze behandeling is speciaal voor de huid rondom de ogen en bestaat uit een manuele massage en natuurlijke producten speciaal voor de ogen. De behandeling is geschikt om rimpels te verminderen en voorkomen en is speciaal voor de rijpere, mensen met wallen of opgezwollen ogen. Doordat er een drainage plaats vindt, rondom de ogen worden opgezwollen ogen minder gezwollen. Daarnaast verbeterd de bloedcirculatie rondom de ogen waardoor wallen verminderen.

30 min € 30,-


Mini gezichtsbehandeling

Het doel van deze behandeling is ontspannen. Als je deze behandeling maandelijks ondergaat, krijg je een significant betere huid in je gezicht.

35 min € 35,-


Extra's:

Ananda anti-stress massage                                                                        + 20 min + € 15,-

        (om rug, handen en voeten met als doel ontspannen)

Chakrastenen massage                                                                                + 15 min + € 10,-

       (inclusief aromatherapie, behandeling om de energie van het lichaam in balans te brengen)