Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Gezicht 


Het gezicht vertelt over ons, het is het eerste deel van het lichaam dat wordt gezien, geobserveerd en bestudeerd door de mensen met wie we elke dag praten. Eerst kijk je naar de ogen en dan begin je elk klein kenmerk op te merken: de rimpels vertellen over onze leeftijd, de wangen als we opgewonden zijn, de mond als we vriendelijke mensen zijn, enz ...


Omdat de huid van het gezicht altijd wordt blootgesteld aan externe factoren, is het normaal dat deze meer aandacht en gerichte behandelingen nodig heeft dan andere delen van het lichaam. De laatstgenoemden worden beschermd door kleding en krijgen onderhuids meer steun dankzij een meer consistent spierstelsel en een grotere bloedtoevoer, en dus een grotere zuurstofvoorziening.


Wachtwoord voor een perfecte gezichtshuid: consistentie.


Het betekent dat we elke dag 5 minuten aan ons gezicht moeten besteden en regelmatig behandelingen moeten doen in het schoonheidscentrum. Dit is het geheim van een huid die er op 50-jarige leeftijd uitziet.


U kunt een gratis consult boeken om erachter te komen welk behandelprogramma bij u past. Hier analyseer ik de huid van je gezicht en, na de routinevragen, leg ik uit wat je nodig hebt en wat de oplossingen zijn. 

Anti-aging gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen

De oogcontour

Gezichtsreiniging


Home