Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Anti-aging gezichtsbehandeling


Is het je ooit overkomen om de leeftijd van degenen voor je te kennen, maar de huid laat meer zien? Ik wed dat je je meteen afvroeg of dat ook met je gezicht het geval was.

Het is van nature dat de huid na de leeftijd van 30 jaar minder collageen, elastine en hyaluronzuur begint te produceren, de stoffen die de tonus ondersteunen en dat de eerste rimpels verschijnen. Maar dit verouderingsproces kan worden vertraagd door zuurstof zowel aan de oppervlakte als in de diepten van de huid te brengen dankzij technieken die de diepe en oppervlakkige bloedcirculatie niet-invasief stimuleren, zodat je op 50-jarige leeftijd een huid hebt die er 40 uitziet, lichtgevend, afgezwakt en elastisch.

In plaats daarvan ben je met een op jou afgestemde kuur gezichtsbehandelingen al na enkele sessies tevreden met de eerste resultaten:

  • verbeteren de elasticiteit van de huid
  • verhogen de hydratatie
  • verdunnen de rimpels
  • verminderen de omvang van de vlekken
  • stimuleren de bloedcirculatie
  • littekens veroorzaakt door jeugdacne


Het is niet langer een onmogelijke belofte om te houden. De schoonheid technologie van vandaag heeft grote vooruitgang geboekt en biedt cosmetische producten en behandelingstechnieken die tastbare resultaten opleveren. De eigenschappen van planten zijn bekend, maar als ze niet worden gecombineerd met stimulerende en regenererende behandelingen, zijn de voordelen minimaal. In plaats daarvan stel ik een programma voor dat voor jouw huid zorgt op 360°:


  1. de kracht van de planten
  2. de effectiviteit van de manuele massage
  3. de technologie van de ipl

Inbegrepen in de behandeling hals en oogcontour. Om optimaal te profiteren van de gewenste resultaten, is het raadzaam om de behandelingscyclus te associëren met het gebruik van de cosmetische producten die ik aanbeveel.

Gezichtsbehandeling 90 minuten € 90,-

Ipl behandeling van gezicht en hals € 79,-

Ipl behandeling van decolleté € 55,-
 

Terug  Home