Beauty voor haar voor hem

natural beauty

De oogcontour


De oogcontour bestaat uit een veel dunnere huid dan die van het gezicht en dit heeft invloed op het uiterlijk van jongs af aan, want hoe dunner de huid is, hoe eerder deze ouder wordt.

De problemen die ons vooral storen zijn wallen en donkere kringen. De eerste is niets meer dan een ophoping van vocht, terwijl de tweede een slechte bloedcirculatie is. Maar ook externe oorzaken zoals verkeerde voeding, een te korte of verstoorde nachtrust, vermoeide ogen na langdurig voor de monitor, etc ...

Het behoeft geen betoog dat je allereerst een gezond leven moet leiden, met voldoende nachtrust (en ik bedoel dat ieder van ons moet begrijpen hoeveel uur we per nacht slapen om de volgende dag met energie het hoofd te kunnen bieden), op de matras die het meest geschikt is voor ons lichaam, ons voeden met verse ingrediënten en altijd variëren, zo min mogelijk voor de monitor blijven of af en toe een pauze nemen om de ogen te ontspannen.

Het reinigen van de oogcontour is ook belangrijk. Op de markt vinden we wasmiddelen die speciaal voor dit gebied zijn gemaakt en die altijd de vermelding "delicaat" dragen. Zoals ik in de eerste regel al zei, de huid is hier dunner, daarom gevoeliger en moet subtiel worden behandeld, zelfs bij alledaagse gebaren zoals het verwijderen van make-up. Het spreekt voor zich dat het cosmetische product niet agressief of ontvettend mag zijn en bovenal niet mag verbranden als het in contact komt met het oog (deze regel geldt ook voor make-upproducten).

Maar wallen en donkere kringen kunnen ook van genetische aard zijn en niet verbeteren, zelfs niet als u een gezond leven leidt. De behandeling in de salon heeft tot doel de conditie van de oogcontouren vanaf de eerste sessie te verbeteren.


Zakken en rimpels

Donkere kringen en expressielijnenDe oogcontour behandeling stimuleert de bloedcirculatie om de huid weefsels van zuurstof te voorzien, stilstaande vloeistoffen te verwijderen om het gebied leeg te laten lopen, de opgehoopte gifstoffen weg te nemen en de huid te hydrateren om huidveroudering uit te stellen.

Wil je rimpels en / of expressie lijntjes rond de ogen wegwerken? Deze behandeling is ook voor jou. Al na slechts één sessie is het resultaat zichtbaar: de expressielijnen worden verkleind en de rimpels lijken minder diep.


Bij elke gezichtsbehandeling is de oogcontourbehandeling inbegrepen:


Of het kan afzonderlijk worden gedaan 40 min € 40,-


 


Terug Home