Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Gezichtsbehandelingen


Bij de geboorte is onze huid perfect. Het verandert in de loop der jaren onder invloed van levensstijl, voeding, hormonale factoren, rook, smog, enz... Deze factoren maken de huid van ons gezicht gevoelig, vettig of uitgedroogd. Dit zijn de soorten gezichtshuid die we kennen, maar ik zal je meer vertellen: huid kan een combinatie hiervan zijn.

Voorbeeld: 30-jarige dame met een licht rode wanghuid met pukkels en puisten (gewoonlijk "puistjes" genoemd) op haar voorhoofd en kin. Het ene probleem kan de oorzaak zijn van het andere, omdat haar huid voornamelijk uitdroging kan vertonen als gevolg van talgklieren die moeite hebben met het produceren van talg en dit kan ook de oorzaak zijn van gevoeligheid naast die van de pukkels en puisten. Dankzij de routinevragen en de analyse die gemaakt worden tijdens de eerste afspraak, zal ik in staat zijn om het behandeltraject te creëren dat geschikt is voor het gezicht van deze cliënt en advies te geven.

Dankzij de eigenschappen van de planten en de effectiviteit van de manuele massage voel je al na enkele sessies de eerste resultaten. Hydratatie is al zichtbaar na de eerste sessie. In plaats daarvan vertrouw ik voor meer voor de hand liggende problemen zoals acne, spider naevi en couperose op pulsed light-technologie, waarbij ik een pad voorstel dat voor u is gebouwd waarbij gezichtsbehandeling en pulserend licht samenwerken.

Gezichtsbehandeling 75 min € 75,-

IPL acne behandeling:

  • gezicht € 68,-
  • wangen € 40,-
  • hals € 55,-

IPL couperose behandeling (coming soon)

IPL spider nevi behandeling (coming soon)

 


Mini gezichtsbehandeling

Perfecte onderhoudsbehandeling voor wie al een cyclus van specifieke gezichtsbehandelingen heeft gehad voor de gevoelige, vochtarme of vette huid, of voor wie even wil ontspannen. Reiniging, masker en massage: elke maand wordt de huid van het gezicht verzorgd en ziet er gezond uit.

35 min € 36,-


Aanvullingen: u kunt uw gezichtsbehandeling extra verwennen

Ananda antistress massage                                                                                                   + 20 min + € 15,-

       (drukt met duimen op de rug, handen en voeten)

Chakra punt massage                                                                                                           + 15 min + € 10,-
       (behandeling met stenen om de energie van het lichaam weer in evenwicht te brengen)Terug Home