Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Gezichtsbehandelingen


Als we worden geboren, is onze huid perfect. Het verandert in de loop van de jaren onder invloed van levensstijl, voeding, hormonale factoren, roken, smog, enz ... Deze factoren maken de huid van ons gezicht gevoelig, vet of uitgedroogd. Dit zijn de soorten gezichtshuid die we kennen, maar ik zal je meer vertellen: huid kan een combinatie hiervan zijn.


Voorbeeld: 30-jarige dame met lichtrode wanghuid met papels en puisten (gewoonlijk "puistjes" genoemd) op haar voorhoofd en kin. Het ene probleem kan de oorzaak zijn van het andere omdat zijn huid voornamelijk uitdroging kan vertonen als gevolg van talgklieren die moeite hebben met het produceren van talg en dit kan ook de oorzaak zijn van gevoeligheid naast die van papels en puisten. Dankzij de routinevragen en de analyse die tijdens de eerste afspraak worden gemaakt, zal ik het behandeltraject kunnen creëren dat geschikt is voor het gezicht van deze cliënt en advies kan geven.


De behandelingen in de salon worden uitgevoerd zonder invasieve of pijnlijke ingrepen, het is inderdaad de tijd van de week dat u zult wachten om er even helemaal tussenuit te zijn. Boek een gratis consult.


Hier lees je over de behandelingen die ik tijdens een programma uitvoer. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de behoeften van de huid. De prijs wordt u meegedeeld voordat het programma begint.Gezichtsbehandeling voor een gevoelige, vette of vochtarme huid

Intensieve behandeling voor huid met imperfecties zoals papels en puisten, droogheid, roodheid. Er worden cosmetische producten met geconcentreerde ingrediënten gebruikt die ervoor zorgen dat de huid haar natuurlijke glans terugkrijgt. Deze behandeling kan 1-2 keer per week als intensieve kuur zodat de huid in korte tijd verbetert, of één keer per maand als onderhoudsbehandeling (na een intensief programma). In beide gevallen wordt de thuisbehandeling met de door mij aanbevolen cosmetische producten sterk gecoördineerd om het gewenste resultaat te verkrijgen.

75 min € 75,-Kalmerende behandeling voor een reactieve huid

Reactieve huid is een gevoelige huid in combinatie met uitdroging, dus deze heeft meer verzorging nodig dan andere huidtypes. De oplossing is om een goed niveau van hydratatie te behouden, zodat de Skin Hydrolipidic Barrier zijn beschermende functie volledig kan uitoefenen tegen temperatuurveranderingen, klimatologische factoren (wind en zon) en andere bronnen van stress. Deze irriterende stoffen zorgen ervoor dat de opperhuid uitdroogt, waardoor de roodheid wordt geaccentueerd.


Al na de eerste afspraak voel je het gevoel van hydratatie, de roodheid vervaagt en de huid reageert minder op temperatuurveranderingen.

75 min € 75,-Mini gezichtsbehandeling

Perfecte onderhoudsbehandeling voor wie al een cyclus van specifieke gezichtsbehandelingen heeft gehad voor de gevoelige, vochtarme of vette huid, of voor wie even wil ontspannen. Reiniging, masker en massage: elke maand wordt de huid van het gezicht verzorgd en ziet er gezond uit.

35 min € 36,-Aanvullingen: u kunt uw gezichtsbehandeling extra verwennen

Ananda antistress massage                                                                                                   + 20 min + € 15,-

       (drukt met duimen op de rug, handen en voeten)

Chakra punt massage                                                                                                           + 15 min + € 10,-
       (behandeling met stenen om de energie van het lichaam weer in evenwicht te brengen)Terug Home