Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Gezichtsreiniging


Gezichtsreiniging is de behandeling die de poriën diep ontdoet van onzuiverheden.


In elke porie zit een talgklier. De laatste produceert een olie om de huid gehydrateerd te houden, die echter oxideert in contact met zuurstof, smog en niet-natuurlijke ingrediënten van cosmetische producten, een donkere kleur aanneemt en een plug vormt die het kanaal van de porie afsluit.


Op de lange termijn kan als gevolg van de obstructie een bultje of een puistje ontstaan in de porie, omdat de talgklier olie blijft produceren, die zich ophoopt zonder de mogelijkheid te kunnen ontsnappen.


Om deze reden is het goed om het gezicht regelmatig te reinigen. Maar hoe vaak moet een gezicht worden schoongemaakt? Het is subjectief omdat het afhangt van hoeveel olie de talgklieren van ieder van ons produceren. Begrijp gewoon hoe vaak ons gezicht klaar is om de behandeling te ondergaan.


Maar ik kan een tip geven: tijdens de puberteit zijn de talgklieren erg actief en de meeste jonge mensen hebben elke maand een gezichtsreiniging nodig, de volwassen persoon elke 3-6 maanden, de ouderen eens per jaar. omdat de talgklieren geen olie meer produceren.


Voeding speelt ook een belangrijke rol met betrekking tot de huid. We weten allemaal dat gezond eten het lichaam helpt om gifstoffen te verwijderen en vrije radicalen laag te houden, maar salami, niet-pure chocolade en verzadigd vet bevorderen puistjes en mee-eters.


Het uitwringen is duidelijk min of meer pijnlijk en veroorzaakt roodheid, maar met behulp van de stoom verwijden de poriën zich, wordt het ontstane vuil zachter en is het gemakkelijker te verwijderen. De producten die ik vervolgens aanbreng, verlichten de roodheid totdat deze bijna geen spoor achterlaat. Voor mij mag de cliënt NIET gespoeld uitgaan.


Het kan gebeuren dat het vuil van sommige poriën niet in één sessie kan worden verwijderd, in dit geval is het goed om niet aan te dringen om het behandelde gebied niet te beschadigen. Ook kunnen papels en puisten niet worden behandeld met wringen.

80 min € 75,-

Terug Home