Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Lichaamsbehandelingen


Het lichaam is een door de natuur gecreëerde machine met een perfecte organisatie tussen systemen en apparaten die in de loop van het leven min of meer ernstige problemen ondervindt.


De tak van esthetiek stelt u in staat om voor minder ernstige problemen te zorgen, dat zijn al die gezondheidsproblemen die ons niet de dood leiden, maar die nog steeds de sereniteit waarmee we de dag leven, beïnvloeden met behulp van cosmetische producten.


Denk aan de persoon die lijdt aan psoriasis, een psychosomatisch probleem omdat het zich manifesteert of verergert in periodes van grotere psychologische spanning. Het is een vlek die eruitziet als een rode, jeukende, licht uitpuilende plek waar het oppervlak van de epidermis droog is. De persoon die eraan lijdt, moet jeuk weerstaan, op elk moment dat dit wordt geactiveerd. Dan moeten we er rekening mee houden dat de huid daar zo gevoelig is dat deze met weinig scheurt, bloedend bereikt en het gebied op infectie vat. Psoriasis neemt ook een psychologisch niveau aan, omdat het het uiterlijk lelijk maakt.Deze cliënt lijdt aan psoriasis aan zowel handen als voeten en heeft calendula bodycrème gebruikt.Met advies van de schoonheidsspecialiste heeft u de mogelijkheid om deze problemen, die we op esthetisch gebied noemen "imperfecties", te verbeteren.


Het is echter noodzakelijk om te begrijpen dat bepaalde onvolkomenheden onvermijdelijk zijn, zoals cellulitis en verslapping van de huid, omdat ons lichaam, zoals alles wat organisch is, een natuurlijke biologische klok heeft die ervoor zorgt dat het ouder wordt. Daarom is het normaal dat we er vanaf jonge leeftijd voor moeten zorgen, elke dag cosmetische producten thuis gebruiken en regelmatige behandelingen in de salon doen.


Helaas wordt deze standvastigheid nog niet als iets belangrijks gezien, maar als "iets voor de rijken" of, het meest gebruikte excuus, "ik heb geen tijd". Maar u wilt de prijs van cosmetische producten die hier een beetje zijn gekocht en daar een beetje kopen in de hoop op een resultaat, plus de prijs van sporten of activiteiten die helpen ontspannen die eigenlijk niet nodig zouden zijn, opgeteld bij de prijs van de psychologische staat ontmoedigd elke keer dat je in de spiegel kijkt en ziet dat dit alles nog steeds geen resultaat oplevert? Vertrouw op mijn jarenlange ervaring om uw tijd en geld op de juiste manier te investeren.


Behandeling voor benen

Gehydratereende lichaamsbehandeling

Borst behandeling
Home