Beauty voor haar voor hem

natural beauty

LichaamsbehandelingenAnti-cellulitis massage voor de benen


De osmotische modder, rijk van essentiële oliën maken de massage effectiever. Het elimineren van vloeistoffen en afvoeren van afvalstoffen uit het weefsel gebeurt door een met zeewier versterkte modder. De essentiële oliën helpen te draineren en te verstevigen. Goede resultaten zijn het best zichtbaar vanaf 5 behandelingen.

70 min € 71,-


Behandeling tegen zware en gezwollen benen

Behandeling met drainerende modder en massage. De modder bevat essentiële pepermuntolie welke een verlichtende sensatie geeft aan de gezwollen en vermoeide benen. Andere bestanddelen zoals muisdoorn (Ruscus), paarden kastanje en blauwe bessen hebben een positief effect op de structuur van de bloedvaten en hun weerstand. Deze behandeling is ook geschikt indien u spataderen heeft, in dit geval wordt de massage zeer zacht uitgevoerd.

70 min € 71,-


Platte buik behandeling

Dankzij de massage, de modder en specifieke oliën neemt het opgeblazen gevoel af.

40 min € 40,-


Hydraterende lichaamsbehandeling

Intensieve behandeling welke de huid voorbereidt op het UV licht van de zon, welke zorgt voor uitdroging. Dankzij het masseren van een vochtinbrengend masker en bodymilk (die melanine synthese activeert). Dezelfde behandeling is ook erg goed aan het einde van de zomer, dan met aloë vera toegevoegd aan het masker.

90 min € 96,-