Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Borst- en lichaamsbehandeling


Aangezien de huid van het gezicht in de loop van de jaren veranderingen ondergaat door de productie van collageen en elastine te stoppen, is de huid in de rest van het lichaam niet anders. Wij vrouwen zijn ons er uiteraard terdege van bewust dat een ontspannen borst niet alleen van natuurlijke oorsprong is, maar ook van zwangerschap en borstvoeding. Maar zelfs in dit geval kunnen zichtbare resultaten worden bereikt.

Tijdens de behandelingen worden geen invasieve machines gebruikt, maar alleen handmatige manoeuvres en cosmetische ingrediënten die de regeneratie van huidcellen en de bloedcirculatie stimuleren met als doel het huidweefsel jong te houden.

Heeft u striae op uw borsten of een deel van jouw lichaam? De behandeling is ook voor jou geschikt. Striae zijn praktisch littekens, maar deze behandeling verkleint hun grootte en voorkomt de vorming van nieuwe omdat het de oppervlakkige en diepe hydratatie van de huid verbetert, wat het geheim is om het elastisch te houden en daarom klaar voor een nieuwe mogelijke verandering van vorm.

En als de striae nog steeds roze is, wat betekent dit dan? Wat gedaan kan worden? Wacht niet en begin direct met de verstevigende behandeling. De roze gloed betekent dat de transformatie van de huid van normaal naar littekenweefsel nog niet het eindstadium heeft bereikt. Hier bereikt het bloed nog steeds de huidcellen (dus zuurstof) en kan met de stimulerende bewegingen van de behandeling worden voorkomen dat de striae overmatig zichtbaar wordt.

45 min € 50,-Terug Home