Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Hydratereende lichaamsbehandeling


De hydratatie van de huid wordt beïnvloed door verschillende factoren en zelfs als iemand dagelijks de juiste hoeveelheid water drinkt, betekent dit niet dat zijn huid geen hulp nodig heeft.Allereerst speelt voeding een heel belangrijke rol, want wat we eten is de benzine van het hele menselijk lichaam en ik heb het niet alleen over organen en spieren, maar over het kleinste deel waaruit we zijn samengesteld: de cel. In feite wordt het ingenomen voedsel geschaald en getransformeerd in het spijsverteringsstelsel en wordt het voedsel voor de cellen. Maar als we verkeerd eten of als er spijsverteringsproblemen zijn, kan zelfs de hydratatie van de huidcellen worden aangetast.


Lichaamsreinigers zoals zeep en body wash kunnen de huid van buitenaf uitdrogen. Het is hun taak om vuil van het huidoppervlak te verwijderen, maar om dit te doen, zijn ze samengesteld uit ingrediënten die eraan binden en vervolgens worden weggespoeld. Helaas wordt het vet dat door onze talgklieren wordt geproduceerd, ook als geheel weggespoeld, evenals het vet dat de taak heeft om onze huid gehydrateerd te houden. Daardoor blijft onze geliefde huid "naakt".


Bovendien droogt blootstelling aan zonlicht de huid uit. In werkelijkheid is de mooie donkere teint die we aannemen niets meer dan de bescherming die de huidcellen organiseren tegen UV-stralen. Om deze reden is het goed om aan het begin van de zomer een vochtinbrengende behandeling te doen en aan het einde voor degenen die aan weinig zon worden blootgesteld. Aan de andere kant, als je een liefhebber bent van bruinen en je bent bijna elke dag in de zon, is het goed om de behandeling vanaf het late voorjaar eenmaal per maand te doen.De vochtinbrengende behandeling heeft niet alleen de functie om de hydratatie van de huid te herstellen, maar omvat ook een exfoliërende behandeling om dode huidcellen die op natuurlijke wijze worden gevormd te verwijderen. Na de behandeling wordt uw huid stralender en elastischer, met een gelijkmatige rozige teint en voelt u compact en zacht aan.


75 min € 80,-


Terug Home