Beauty voor haar voor hem
natuurlijke schoonheid

Massage en lichaamsbehandeling

"Wie niet elke dag een wat tijd investeert in zijn gezondheid, moet op een dag veel tijd offeren om dit in te halen"

citaat: Sebastian Kneipp


Abyhanga massage

Een massage die bij de oude Indische discipline Ayurveda vandaan komt. De over het algemeen zachte massage wordt gedaan met warme olie en essentiële oliën. De druk is afgestemd op de fysieke structuur van de cliënt. Het heeft een ontspannend effect en brengt balans tussen lichaam en geest.

80 min € 70,-


Mindfulness massage

Een ontspannende massage voor het hoofd en de spieren. Deze start met een korte meditatie. Voor deze massage worden gewone en essentiële oliën gebruikt. Op verzoek aangevuld met een gezichtsmassage.

60 min € 50,-


Nek- en rugmassage

De harde spieren worden afwisselend gemasseerd met gerichte en rustgevende bewegingen. Specifieke oliën helpen de spieren te ontspannen. Soms wordt modder gebruikt om afvalstoffen uit de spieren af te voeren.

massage 30 min € 30,-

massage en modderbehandeling 45 min € 40,-


Gezichts-, nek- en hoofdmassage

De perfecte massage voor wie het hoofd eens echt rust gunt.

30 min € 30,-


Kleine nek- en hoofdmassage

Ideaal na een drukke dag om weer helemaal tot rust te komen.

25 min € 25,-


Massage van de benen speciaal voor zwangere vrouwen

Vanwege het kind, vanwege de hormonen of misschien vanwege de stagnatie in de afvoer van vocht, de benen zwellen vaak op tijdens de zwangerschap. Met een drainerende massage en het gebruik van natuurlijke olie (geen essentiële olie) helpen we de benen licht te houden.

 30 min € 30,-


Anti-cellulitis massage voor de benen

De osmotische modder, rijk van essentiële oliën maken de massage effectiever. Het elimineren van vloeistoffen en afvoeren van afvalstoffen uit het weefsel gebeurt door een met zeewier versterkte modder. De essentiële oliën helpen te draineren en te verstevigen. Goede resultaten zijn het best zichtbaar vanaf 5 behandelingen.

45 min € 50,-


Behandeling tegen zware en gezwollen benen

Behandeling met drainerende modder en massage. De modder bevat essentiële pepermuntolie welke een verlichtende sensatie geeft aan de gezwollen en vermoeide benen. Andere bestanddelen zoals muisdoorn (Ruscus), paarden kastanje en blauwe bessen hebben een positief effect op de structuur van de bloedvaten en hun weerstand. Deze behandeling is ook geschikt indien u spataderen heeft, in dit geval wordt de massage zeer zacht uitgevoerd.

45 min € 50,-


Platte buik behandeling

Dankzij de massage, de modder en specifieke oliën neemt het opgeblazen gevoel af.

35 min € 40,-


Hydraterende lichaamsbehandeling

Intensieve behandeling welke de huid voorbereidt op het UV licht van de zon, welke zorgt voor uitdroging. Dankzij het masseren van een vochtinbrengend masker en bodymilk (die melanine synthese activeert). Dezelfde behandeling is ook erg goed aan het einde van de zomer, dan met aloë vera toegevoegd aan het masker.

90 min € 95,-