Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Massages

"Wie niet elke dag een wat tijd investeert in zijn gezondheid, moet op een dag veel tijd offeren om dit in te halen"

citaat: Sebastian KneippAbyhanga massage


Een massage die bij de oude Indische discipline Ayurveda vandaan komt. De over het algemeen zachte massage wordt gedaan met warme olie en essentiële oliën. De druk is afgestemd op de fysieke structuur van de cliënt. Het heeft een ontspannend effect en brengt balans tussen lichaam en geest.

80 min € 71,-


Massage met stenen

Geniet van de behandeling van de chakra's punten met de aromatherapie synergieën en van de warme stenen op uw huid (of koud tijdens de warmste zomerdagen). Deze massage brengt uw energie van het lichaam in balance.

60 min € 51,-


Mindfulness massage

Een ontspannende massage voor het hoofd en de spieren. Deze start met een korte meditatie. Voor deze massage worden gewone en essentiële oliën gebruikt. Op verzoek aangevuld met een gezichtsmassage.

60 min € 51,-


Nek- en rugmassage

De harde spieren worden afwisselend gemasseerd met gerichte en rustgevende bewegingen. Specifieke oliën helpen de spieren te ontspannen. Soms wordt modder gebruikt om afvalstoffen uit de spieren af te voeren.

massage 30 min € 30,-

massage en modderbehandeling 45 min € 40,-


Gezichts-, nek- en hoofdmassage

De perfecte massage voor wie het hoofd eens echt rust gunt.

30 min € 30,-


Kleine nek- en hoofdmassage

Ideaal na een drukke dag om weer helemaal tot rust te komen.

25 min € 25,-


Massage van de benen speciaal voor zwangere vrouwen

Vanwege het kind, vanwege de hormonen of misschien vanwege de stagnatie in de afvoer van vocht, de benen zwellen vaak op tijdens de zwangerschap. Met een drainerende massage en het gebruik van natuurlijke olie (geen essentiële olie) helpen we de benen licht te houden.

 30 min € 30,-