Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Massages tegen spannende spieren


 

Spier- en gewrichtsongemakken zijn problemen die van jongs af aan ontstaan. Het menselijk lichaam is niet gemaakt voor een zittend leven, maar zelfs niet om constant onder druk te staan. In beide gevallen kunnen spierpijn en / of bewegingsmoeilijkheden optreden als oorzaak van:

 

  • langdurige verkeerde houding
  • spieren worden onder spanning gehouden
  • plotselinge en onhandige bewegingen
  • ongevallen, trauma, whiplash
  • overgewicht lichaam

 


Uiteraard heb ik het doel van de cliënt voor ogen: geen kwaad meer te hebben.


De gevolgen van ongemak variëren van hoofdpijn tot migraine, van moeite hebben met het optillen van uw arm tot niet over uw schouder kunnen kijken, van 's ochtends moeten strekken om uw rugspieren op te warmen tot tintelingen in uw hand. En ik zou er nog vele kunnen noemen.


Wat je ook verhindert normaal te leven, we kunnen erover praten tijdens een gratis consult en een programma samenstellen waarmee je binnen een paar weken normaal kunt bewegen en met blijvende resultaten in de loop van de tijd.


Het programma is opgedeeld in twee fasen. De eerste fase betreft de gewrichten van het lichaam, waar eventuele hier ontstane spanningen worden opgelost en die bijgevolg ook de contracties in de spieren gedeeltelijk zullen oplossen. Deze eerste fase vindt plaats in één behandeling.

60 min € 60,-De tweede fase betreft alle behandelingen erna, die zich vooral richten op de spieren, waardoor de contracties die ontstaan in de spierbundels gericht worden losgemaakt. Met elke behandeling is het mogelijk om elke contractie te verbeteren en, sommige, volledig op te lossen. Maar dit betekent niet dat met één sessie het probleem is opgelost, zeker niet als het gebied lange tijd onder spanning heeft gestaan. Het aantal te ondergaan behandelingen is dus strikt subjectief en met een pauze tussen de ene behandeling en de andere van 1 week in de eerste periode.

30 min € 31,-


 

"Hulp! Ik zit vast, ik kan gewoon niet bewegen!"

 

Als u een spierblokkade of ontsteking heeft waardoor u niet kunt bewegen, dan heb ik de juiste behandeling voor u! De massage met warme sachets met kruiden en het aanbrengen van hete modder met etherische oliën helpt de spieren: het ontspant de samengetrokken spieren en voert bijgevolg de gifstoffen af die verantwoordelijk zijn voor het blokkeren en kalmeren van de ontsteking. Deze behandeling duurt slechts 30 minuten tegen een kleine vergoeding van € 30,-.

Als de ontsteking voorbij is, dat wil zeggen na 5-7 dagen, kunt u de ontmanteling massage doen.Terug Home