Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Massages tijdens de zwangerschap


Gefeliciteerd met je zwangerschap, het is iets mooi, een natuurwonder. Hoewel je in sommige opzichten niet kunt wachten tot het voorbij is, vooral in de afgelopen weken.

De buik is zwaar, de rug begint pijn te doen en de benen zwellen op. Ik kan je helpen door het vocht in de benen af te voeren en de spieren van de nek, schouders en rug los te maken en, met constante sessies, kun je zo licht als een vlinder het einde van de zwangerschap bereiken.


De nek-, schouder- en rugmassage maakt spiercontracturen los, verhoogt daardoor de doorstroming van de bloedsomloop en vermindert de opgewekte spanning.

ontspannend ● ● ● ● 

sterke bewegingen ● ● ● ● ●


handleiding op het lichaam ● ● ● ● ●

30 min € 31,-Zijn uw benen gezwollen, vooral in de enkels, heeft u vaker dan normaal donkere kneuzingen of voelt u zich zwaar? Dit is normaal, de bloedsomloop is gevoeliger tijdens de zwangerschap en beïnvloedt ook de hormonale verschuiving. In dit geval is de manuele lymfemassage perfect.

Deze massage is de delicate massage bij uitstek, met langzame en lichte bewegingen helpt het om vloeistoffen en gifstoffen af te voeren die de bloedsomloop en het lymfestelsel niet kunnen dragen. Je kunt ze van buitenaf helpen. Het resultaat is een paar lichte, leeggelopen benen met een gezonde, uniforme roze gloed.

ontspannend ● ● ● ● ●

sterke bewegingen ● ● ● ● ●

handleiding op het lichaam ● ● ● ● ●

45 min € 45,-Terug Home