Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Mindfulness massage


De term "opmerkzaamheid" (mindfulness), verwijst naar een individu dat zelfbewustzijn heeft door op een objectieve, afstandelijke en niet-oordelende manier aandacht te schenken aan de realiteit van het huidige moment.

Deze oefening kan op elk moment worden gedaan, zelfs tijdens het koken, tuinieren, sporten. Als schoonheidsspecialiste breng ik het tijdens de massage ten dienste van de cliënt in de praktijk, waarbij ik het feit dat mindfulness-beoefening leidt tot een staat van ontspanning, koppelt aan het gevoel dat je krijgt na een ontspannende massage.

Maar ontspanning is niet alleen gericht op het mentale deel van een individu, maar ook op dat van het lichaam, de perfecte machine die ons ons hele leven vergezelt, die we zonder hem niet zouden kunnen bewegen, eten proeven, genieten van de geuren die de natuur geeft ons, enz ... Dit lichaam bestaat uit spieren die gestrest raken door verkeerde bewegingen, verkeerde houding, stress en uiteindelijk pijn veroorzaken en niet optimaal werken.

Het is bekend dat de spieren af en toe gemasseerd moeten worden om ze weer perfect aan het werk te krijgen, maar ik vind de sensatie die je krijgt nadat een spier is opgelost heerlijk en dit leidt ook tot mentale ontspanning: geen gespannen spieren meer + geen pijn meer = psycho-ontspanning - fysiek van het individu.

Van de Mindfulness-massage kunt u daarom ontspannende bewegingen verwachten die worden afgewisseld met aflopende bewegingen langs de gebieden van de nek, schouders, rug, buik, armen en benen. Mocht je de buikmassage niet leuk vinden, dan kun je kiezen tussen gezicht of hoofd, de massage is veelzijdig.


ontspannend ● ● ● ●

sterke bewegingen ● ● ● ● ●

handleiding op het lichaam ● ● ● ● ●


60 min € 53,-


Terug Home