Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Handen


Nagels zijn een klein maar belangrijk onderdeel van ons lichaam en zijn net zo belangrijk als de gezondheid van de huid. We spreken ook met onze handen en nagels, ze vertellen ons wie we zijn, onze persoonlijkheid en levensstijl. Zonder hen zouden we de dingen niet met dezelfde tact kunnen voelen.

Maar met de gebruikte schoonheidstechnieken zijn ze meestal misvormd en we realiseren ons pas achteraf dat we, om ze mooi te hebben, een vicieuze cirkel moeten blijven creëren. Dit is wat ik het "handelssysteem" noem, omdat het alleen wordt gedaan om geld te besteden. De onderstaande behandelingen worden uitgevoerd met het grootste respect voor de nagelplaat en de integriteit van de huid eromheen, waardoor we met onze nagels kunnen "spelen" zonder dat ze worden aangetast. Nagels moeten voorzichtig worden behandeld. Bij mijn salon worden je nagels NIET gevijld en wordt de nagelriem NIET bijgesneden.

 

 

Hier kan je de prijslijst downloeaden: Manicure prijslijst.


Afspraak maken? Zorg ervoor dat je met blote nagels komt, zonder producten die in een andere salon zijn gemaakt.Manicure

Nagels inkorten en nagelriem verwijderen. In de salon wordt de snijder NIET gebruikt en wordt de nagel NIET uitgedund. Deze werkwijze is de toekomst op esthetisch gebied. Meerdere keren heb ik klanten bij hun eerste afspraak in mijn salon horen klagen over hoe hun nagels of huid rondom (genaamd Proximal Nail Fold) slecht behandeld zijn. Als een behandeling niet veel mensen bevredigt, moet deze worden gewijzigd!

De nagelriemen worden met de Curette verwijderd, een penachtig metalen instrument met ronde en holle uiteinden die op een lepel lijken. Op deze manier is het praktisch onmogelijk om te snijden of te irriteren. Allereerst wordt de cuticula verzacht met olie, daarna wordt het uiteinde van de curette voorzichtig gepasseerd totdat alle cuticula is verwijderd.


Versterking nagels behandeling

De versterking nagels behandeling is perfect voor nagels die gemakkelijk breken, afbladderen, dun worden, langzaam groeien of trauma hebben opgelopen en niet zo mooi worden als vroeger. Na de eerste behandeling is het verschil al voelbaar: bij het aanraken van de nagels heb je het gevoel dat ze dikker zijn en niet zwakker zoals voorheen.

De behandeling is van buitenaf niet zichtbaar, dit product blijft niet op het oppervlak van de nagelplaat, maar dringt door om de ruimtes tussen de keratinevezels waaruit de nagel is opgebouwd op te vullen. Dat is hoe het het sterker maakt. Vervolgens kunt u op de nagel aanbrengen wat u verkiest: nagellak, gel, semi-permanente gel, enz ... Dankzij deze behandeling blijft alles wat u besluit aan te brengen langer.

De versterking nagels behandeling is ook geschikt voor mensen die een chemokuur hebben ondergaan en zwakke nagels hebben. Als u deze behandeling nog steeds volgt, kunt u uw arts vragen of deze behandeling ook voor u geschikt is.

 


Nagels met Gellak

De semi-permanente gel is een nagelproduct dat langer meegaat dan de klassieke nagellak, perfect voor wie altijd mooie nagels wil hebben. De fabrikanten beloven een duur van 2 tot 3 weken, maar het hangt sterk af van de nagel zelf en de levensstijl van de persoon.

Er is de mogelijkheid om een semi-permanente basis aan te brengen naast degene die al is aangebracht. In de samenstelling zit een deel van de gel waardoor de semi-permanente gel een week langer meegaat. Het is perfect voor langzaam groeiende en / of dunne nagels.


Nagels met Gel

De gel is het perfecte product voor veeleisende nagels (die sijpelen, vaak in water, die zwaar werk doen) of om het hoofd te bieden aan een hectische levensstijl waarbij er niet veel tijd is om naar de salon te gaan.

Elk type gel garandeert een sterkere nagel, maar de gel die wordt in ons salon gebruiken is ontworpen om een sterk maar tegelijkertijd flexibel product te garanderen. Het bevat IPN, een ingrediënt dat is samengesteld uit vele kleine moleculen die als een ketting met elkaar zijn verbonden en dit is het geheim van de flexibiliteit van het product. Bovendien is IPN, vanwege het feit dat het een lange keten is, minder allergisch dan de andere ingrediënten in nagelproducten.


Deze gel kan worden verwijderd met behulp van aceton, hij hoeft niet te worden verwijderd met behulp van de elektrische boor.

 
Home