Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Onesthetisch


De teennagels worden erg beïnvloed door het feit dat ze overdag in schoenen gesloten blijven en de gevolgen kunnen verschillend en onooglijk (o ci metti onesthetisch, la prima parola e' piu' quella olandese standard me pare) zijn en zo de kwaliteit van ons leven in gevaar brengen.


Ingegroeide teennagel en bacteriële infectie

Het meest voorkomende probleem is dat de nagel geïncarneerd raakt door de verkeerde schoenen of de anatomische vorm van de nagel zelf waardoor deze te diep in de laterale groef zit die hem verwelkomt. Bij het lopen stimuleert de nagel de zachte huid van de groef, die rood wordt, opzwelt en pijn veroorzaakt.

Als het niet op tijd wordt ingenomen, breekt de huid af met het risico een bacteriële infectie te veroorzaken. Aarzel dus niet om contact met mij op te nemen voor hulp. Dit is een probleem dat binnen een paar dagen slechts een herinnering blijft.

Een bacteriële infectie kan ook ontstaan zonder dat de nagel zelf de oorzaak is, maar simpelweg als de huid gewond is en de symptomen die optreden dezelfde zijn: roodheid, zwelling, pijn.

 

 

Mycose van de nagel

Een ander probleem dat veel mensen met hun teennagels hebben, is mycose (gewoonlijk "schimmel" genoemd).

Helaas bevordert de omgeving die in de schoen wordt gecreëerd (vochtig, donker en zonder de mogelijkheid om lucht te krijgen) de overleving en vermenigvuldiging van bacteriën, schimmels en gisten.

Schimmelinfecties hebben persistentie nodig om te worden geëlimineerd en vereisen een middellange periode, afhankelijk van het type schimmel (bij aanwezigheid van een agressievere schimmel is het noodzakelijk om contact op te nemen met de huisarts).

Bij de salon kunt u advies krijgen over de te volgen weg om dit probleem op te lossen en tijdens is het mogelijk om voor € 30,- de analyse uit te voeren op een monster van de nagel om zeker te zijn dat het een schimmelinfectie betreft.


Versterking Nagelbehandeling

Heb je al een schimmelinfectie of trauma aan de nagel gehad, maar zag het er nooit meer goed uit? Misschien is het losgemaakt van het nagelbed en blijft er een lege ruimte onder of is de vorm onregelmatig? De oplossing is de Versterking Nagelbehandeling, die de ruimtes opvult tussen de keratinevezels waarvan de nagel is gemaakt, waardoor deze sterker wordt en bijdraagt aan een gezonde hergroei.


 

Terug Home