Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Waxing


De strijd tegen het haar is moeilijk omdat het haar drie groeifasen kent en alleen tijdens de eerste is er een grotere kans om het samen met de bol te wieden, met een grotere kans dat het niet teruggroeit. Het zou dus optimaal zijn om te waxen als het haar een halve centimeter lang is.

Ik heb in deze jaren van werk in de esthetiek ontdekt dat vrouwen die elke maand regelmatig waxen, na ongeveer tien jaar een goede afname van hun hoeveelheid zien en bijna zonder na 20 jaar van regelmatige sessies.


Bovendien geven de meeste vrouwen de voorkeur aan de spatel. Ze zeggen dat haargroei een paar dagen langer duurt dan harsen met de roller. 

Het type was dat ik gebruik is azuleen was, de stof die wordt verkregen uit de stoomdestillatie van kamille. Azuleen is dus een kalmerend ingrediënt, perfect voor de roodheid die ontstaat door het uitdrogen van het haar dat gepaard gaat met het "kneepje" veroorzaakt door het loshalen van de hars.

Als u pijn en roodheid zoveel mogelijk wilt vermijden, kunt u Epilresin wax gebruiken, geschikt voor de meest gevoelige huid en voor mensen met een lage pijntolerantie. Dit type was, door veel Brazilianen genoemd, bevat ingrediënten zoals sheaboter en kalmerende en antibacteriële etherische oliën (zoals kamille, lavendel, zonneroosje en theeboom).

Het wordt over het te behandelen gebied verspreid en scheurt als het stijf wordt. Terwijl het verstijft, blijft het haar vastzitten terwijl de wax niet aan de huid blijft plakken. Dit is waarom het minder pijn doet. Het is duidelijk dat er wat pijn en roodheid zal zijn en dit komt door het uitroeien van de haarzak.

Epilresin is de oplossing voor diegenen die huidporiën hebben die extreem opzwellen bij het scheuren van de was met strips, of bij aanwezigheid van een zeer gevoelige huid die kan 'wegkomen met de traan', zoals die van de binnenkant van de dij, van de lies en snor gebied.

Het is mogelijk om slechts enkele gebieden te epileren met Epilresin wax en andere met azuleen wax. De prijs wordt berekend op basis van de prijslijst van de azuleen was waaraan deze is toegevoegd.


 


Hier kan je de prijslijst downloaden: Ontharen met de wax


Terug Home