Beauty voor haar voor hem

natural beauty

Workshop voor jij


Heb je ooit aan zelft doen gedacht? Tijdens een behandeling in de cabine geef ik vaak veel tips om jezelf mooi te maken.

Schoonheid wordt voor mij ook gemaakt van het moment waar iedereen zich dagelijks thuis aan wijdt, evenals de behandelingen in de salon uitgevoerd door de kundige hand van de professional.


Maar als niemand het je leert, weet je nooit wat je het beste op je huid kunt gebruiken, hoe en wat je moet doen. U kunt ook zoeken op internet, video's bekijken, maar u zult altijd twijfelen of dit de oplossing is om uw probleem op te lossen, of u het goed doet en of u de juiste producten voor u heeft gekocht.


Tijdens de workshop leert u niet alleen een doe-het-zelfbehandeling, maar kunt u al uw twijfels blootleggen en leert u over de kleine geheimen van het vak en hoe ons lichaam werkt.Eenvoudige pedicure

De pedicure is een van die behandelingen die iedereen voor zichzelf kan doen, maar soms overschrijdt het de lijn en veroorzaakt het verdikking van de huid of infecties. Met deze workshop leert u hoe u binnen die limiet blijft en waarom en uw voeten zullen altijd goed worden verzorgd.


Tijdens de workshop leer je:

 1. hoe nagels te knippen
 2. hoe te zorgen voor gebieden met een verdikte huid
 3. welke tools te gebruiken en hoe
 4. welke cosmetische producten geschikt zijn voor uw voeten en hoe u deze gebruikt
 5. informatie over de pathologieën en hoe ze te herkennen
 6. hoe je een voetbad maakt met scrub en masker
 7. analyse van eventuele voetproblemen

 

50 min € 45,-

 

U ontvangt gratis voetcrème.


 

Gezichtsbehandeling

Na deze workshop kent u alle geheimen om de huid van uw gezicht stralend en gehydrateerd te houden. We zullen niet alleen over producten praten, maar je zult ze ook op je gezicht gebruiken omdat oefenen de beste manier is om te leren en te onthouden en ik zal je ook leren om een zelfmassage te doen.

Tijdens de workshop leer je:

 1. reiniging
 2. wanneer u de scrub en het masker moet gebruiken
 3. hoe u gezichtsproducten kiest
 4. het verschil tussen gezichtsreinigers
 5. het tonicum
 6. verschil tussen room en olie
 7. wanneer serum en ampullen gebruiken
 8. zelfmassage
 9. analyse van zijn eigen huid

 

60 min € 55,-

 

U krijgt de juiste gezichtscrème voor u cadeau.

Home